Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj!
Kérjük várjon, engedélyezés...
×

Az én üzletem !


Értékelés:
(0 szavazat)

 

Kedves Olvasóm!

Biztos TE is eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha saját üzletedben dolgozhatnál. Sok kislány válasza, ha megkérdezi tőle azt, hogy: Mi leszel, ha nagy leszel?  …boltos néni.

A legtöbb gyermek mire,, nagy,, lesz, el is felejti hogy  boltos néni szeretett volna lenni.

De valljuk be, felnőttfejjel is átfut az agyunkon, hogy ,,de jó lenne saját üzletet nyitni”.

Na de hogy?  

Rengeteg futkározás, engedélyek, …stb . Nem is beszélve az időről, az áru beszerzéséről. Sejtem csak hogy ez mind idegőrlő és strapás, mert ebben nem volt részem.

 Lassan de biztosan az online üzleteké lesz a jövő. Ma még nehezen hisszük el, mert magam sem látok bele mi lesz 5 esetleg 10 év múlva, de ahogy külföldön egyre többen részesítik előnyben az online vásárlásokat, úgy hazánkban is terjedőben van. Lásd …nagy multiknál is lehet már online vásárolni, és még csak ki sem kell mozdulnod otthonról.
Az én történetem úgy kezdődött, hogy otthoni munkát kerestem, amivel ki tudom egészíteni a jövedelmem.

A közösségi portálok tele vannak ilyen jellegű hirdetésekkel. Reagálva az egyikre megtetszett és úgy döntöttem megpróbálom. Első köreben kellett egy csoportoldalt készítenem, ami úgymond az én online boltom lesz. Adjunk neki egy nevet…o óóóóó…na de még is mit? Mit adjak neki, ami engem tükröz, ami nem szérianév…ami egyedi ….

Hopp egyszer csak beugrott…. ismeritek azt az érzést, hogy … Heuréka!!!! Megtaláltam!!! Na, ez az volt.

PIROSKUCKÓ

Behívtam ismerőseimet a csoportba, majd bemutattam nekik a cég termékeit. Kicsit féltem, hogy fogadják majd, mert viszonylag ismeretlen volt még a név. De ahogy egyre többen megismerték a termékeket, úgy nőtt a vásárlói köröm is. Olyan volt, mint a rege…szájról szájra terjedt.

Nem csak a termékek neve, hanem az üzleti lehetőség is, és a vásárlókból akadt olyan, aki az üzletbe is szeretett volna részt venni.

Így alakult ki egy vásárlói közösségem és egy üzleti hálózatom.

Jogos a kérdés, hogy mért az én üzletem, mikor egy cég termékeit ajánlom az ismerőseimnek….

Válaszom….ha TE boltot nyitnál, hol vásárolnád meg az árukészleted?   Persze hogy a multiknál, gyártóknál, viszonteladóknál….

Akkor az sem lenne a TE boltod?

Van egy cég, rendkívül széles termékpalettával, amit büszkén képviselek. Hetente megrendelem az árut, nem több multitól, hanem közvetlen a raktárunkból, átveszem, kiszolgálom a vásárlóimat, tehát boltos néni vagyok.

Van egy üzletem ?

Mára, ha valakit az ismerőseim közül, megkérdeznétek mi jut eszükbe a Piroskuckóról, tudnák a választ.

Mert az üzletem, a cég amelyiket képviselem és személyem, az ismerőseim körében egyet jelent a Piroskuckóval.

 A Piroskuckó pedig én vagyok, a céggel az üzlettel karöltve, összegyúrva.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Legyen csodás szép napotok.