Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj!
Kérjük várjon, engedélyezés...
×

Keressen Velünk!


Értékelés:
(0 szavazat)

 

Csatlakozzon a Betterware klubhoz!
A Betterware klub tagsághoz való csatlakozás egyszerű és mindössze néhány percig tart.


Betterware klubtag lehet:

  • az a természetes személy, aki magyar állampolgár, 18. életévét betöltötte
  • vállalkozói engedéllyel rendelkező természetes személy
  • jogi személy
  • jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeti egység

A Betterwarenél könnyen kereshet plusz pénzt

1.Ajánlhatja a termékeket ismerőseinek: ugyanúgy, mint például egy utoljára olvasott jó könyvet vagy a kedvenc filmjét. Mutassa be a katalógust, hívja fel a figyelmet az akciós vagy érdekes termékekre. A kiválasztott és megrendelt termékek árából 23 % engedményt kap azonnali haszon az Ön számára. Minél több ismerősnek mutatja be a katalógust, annál több a megrendelés és annál több a haszon. Ezen kívül még több kedvezményre is szert tehet. A további kedvezmények 3-15 %, ez azonban már a vásárlás összegétől függ.


2.Vásárlásaiból is elérhet kedvezményeket, de sokkal könnyebb elérni több bevételt és magasabb kedvezményt, ha csoportjába meghívja ismerőseit, akik ugyan ebben a formában dolgozhatnak és haszonhoz juthatnak a Betterware-nél. Mint vezetője fejlődő csoportjának elérhet magasabb százalékos szinteket, valamint manageri és igazgatói címet, csoportos kedvezményeket, bónuszokat és pénzbeli díjakat. Ön dönti el milyen tempóban dolgozik és fejleszti üzletét. Nincs felső határ!

Ön dönti el, hogy mennyi időt szán rá, mennyit szeretne keresni vagy milyen szintet szeretne elérni.

 

Regisztrációs link:
https://sp.betterware.hu/sp/registration/sponsorno/HU-27856

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ezeket a mezőket nagyon pontosan töltse ki!
A regisztráció utolsó lépésénél fogja megkapni egyéni képviselői számát. Ezt feltétlenül írja fel vagy mentse el valahová, mert a kapcsolattartás szüksége lesz rá.

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.