Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj!
Kérjük várjon, engedélyezés...
×

Jövő egy jó döntésen múlik :)


Értékelés:
(0 szavazat)

Tegye fel a kezét az a munkavállaló, gyes-en lévő anyuka vagy az a nyugdíjas, akinek még soha nem fordult meg a fejében, hogy kiegészítse jövedelmét. Milyen jó lenne otthon végezhető munkával a családi kasszát gyarapítani.
Egyedülálló anyaként több évig a főállásom mellett hétvégén is dolgoztam. Egy fizetésből fenntartani lakást, rezsit fizetni, gyereket nevelni úgy, hogy a gyerektartás is az ebédre elég a csemetének …stb….nem egyszerű.
A cég indulásakor megkerestek, hogy esetleg érdekelne e a Betterware, mondtam, hogy köszönöm, nem élek a lehetőséggel. Negatív tapasztalatok Mlm rendszeréről elég frissen éltek bennem. Fizessek be xxx összeget, majd szervezzek be embereket, és akkor meggazdagszom. Na persze ….ez a szöveg része amit jól elő tudtak adni.. Pénz elúszott, amit befizettem, jövedelmem viszont egy peták sem lett belőle. Az időmről nem is beszélve.
Úgy gondoltam a 8 órás fizikai munkám mellett még egy plusz is kell, így mindent megfogtam, amit csak lehetett. Újságkihordás…szélben, esőben, hóban , fagyba, vagy épp 40 fokban, munka után nem volt kellemes és pihentető, anyagilag is minimális segítség volt, nem beszélve arról, hogy a gyerekkel szinte alig tudtam foglalkozni.
Majd jött egy cukrászdai hétvégi pultos munka, mellette alkalmanként takarítás…Aki kevés pénzből él, tudja hogy pár ezer Ft is milyen hatalmas összeg tud lenni . Így kénytelen voltam mindent elvállalni, amit csak bírtam.
2017 szeptemberében a helyi online hirdetőoldalon megakadt a szemem egy otthoni munkalehetőségen. Felvettem a kapcsolatot a hirdető hölggyel (ő a szponzorom és egyben az igazgatónk is ), leírások alapján rákérdeztem, hogy a Betterware… és válaszként kaptam egy hosszú ám de alapos tájékoztatót. Ezek után kérdés nem volt hogy belépek e a céghez, hisz induló költségek, regisztrációs díj nélkül kezdhetek dolgozni. Tüzetesen átnéztem a cég termékpalettáját és ami a döntésem mellett szólt az még grátiszként jött, hogy katalógusuk tisztítószerekkel, konyhai kiegészítőkkel, étrendkiegészítőkkel volt tele nem horror áron.
Az első két hétben semmi érdeklődés nem volt az ismerőseimtől a termékek iránt, már kezdtem egy kicsit a ,, feladom,, felé billenni, mikor egyik reggel a telefonom bekapcsolásakor jött az értesítés hogy xy ezt és ezt a terméket szeretné megrendelni.
Onnantól kezdve egy percig sem gondoltam rá , hogy feladom?
Az első havi bevételem kb 6ezer ft volt, aminek nagyon örültem, hisz nem kellett kimennem a lakásból ezért a pénzért. Online kerestem meg ?Hónapról hónapra nőt a fizetésem, az ismerőseim megkerestek, hogy mi az, amivel foglalkozom, mert látják milyen jól megy nekem. Természetesen elmondtam és csatlakoztak hozzám, így elkezdhettek egy kis csapattal is dolgozni.
Ahogy a fizetésem nőtt úgy hagyhattam el a mellékes munkákat is. Most már csak a Betterware van?
2017 augusztusában vezető lettem októberében pedig elértem a menedzseri szinte, természetesen ez még nem a végállomás.
Akinek kétségei vannak az mlm-es munkával kapcsolatban azt javaslom, felejtse el ami volt, törölje ki a fejéből azokat a negatívumokat amiket tapasztalt, vagy hallott.
Azt mondják sokan, hogy ez egy piramisjáték.
Nem az! Nem is játék, hanem komoly munka amiért a megérdemelt fizetést kapod meg. Az hogy ki és mennyit keres egy mlm rendszerben, nem attól függ, hogy hányadik vagy a ranglétrán. Van olyan ismerősöm, aki többet keres mint az a személy aki behozta a céghez.
Aki a mind a mennyiségi mind pedig a minőségi munkát beleteszi az mlmbe sikeres lesz.
Tanácsom azoknak akiknek ez a bejegyzés megmozgatta a fantáziáját:
- Ne féljen elkezdeni valami újat
- Ne másokra hallgasson, akik megpróbálják lebeszélni - Kövessék a szponzorok utasításait , hisz ők már kitaposták azt az utat amit megmutatnak, a buktatókat is jól ismerik.
A siker nem termékekben van, hanem hogy milyen támogatói rendszer tudhatsz magad mögött.
Egy idézettel köszönöm meg, hogy elolvastátok ezt a nem rövidre sikerült bejegyzést.
Üdvözlettel : Legoza Piros

,,Valahányszor egy sikeres vállalkozásra bukkansz, az azt jelenti, hogy valakinek volt bátorsága egy merész döntést meghozni."
(Peter F. Drucker)