Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj!
Kérjük várjon, engedélyezés...
×
silver-action-fogkrem-koloid-ezusttel-50-ml3

Silver action fogkrém koloid ezüsttel 50 ml

Forradalmi, kivételesen hatékony fogkrém, mely a  technológia legújabb eléréseit használja fel. A termékben használt ezüst nanorészecskék ez eddigieknél jobban segítik a fog, az íny és a száj higiéniájának megtartását. A száz százalékban természetes összetevők, a kémiai anyagok és tartósítószerek hiánya tökéletes hatékonyságot biztosít, többek között:
 

 • erős antibakteriális és gombaölő hatás
 • a fog és a fogíny állapotának javítása
 • fogszuvasodás megakadályozása
 • periodontitis és gyulladás leküzdése
 • az ínyvérzés megakadályozása
 • tökéletes tisztítás és gyengéd fehérítés
  A Silver Action fogkrém hatékonyságának titka az ezüst kolloid mikroszkopikus részecskéiben rejlik, melyek eltávolítják a gombát, penészt, valamint több mint 650 kórokozót és élősködőt öl meg, gyulladáscsökkentő hatású és az egészségre nézve teljesen biztonságos. Nem rakódik le a szervezetben, nem sérti fel a nyálkahártyát és nem mérgező.

  A fogkrém emellett tartalmaz még szegfűszeg olajat, melynek fertőtlenítő, parazitaellenes és vírusírtó hatása már régen bebizonyításra került. Ezen kívül enyhíti az íny és a száj gyulladásos állapotát. A termék több különböző gyógynövény kivonatát is tartalmazza, többek között: gránátalma, körömvirág, orbáncfű, rozmaring, vagy akác kivonat. A termék egésze 100%-ban természetes
  Más fogkrémhez hasonlóan elég egy kis mennyiséget felhelyezni a fogkefére. Mint felnőttek, mind gyerekek által alkalmazható. A fogorvosok a minden étkezés utáni fogmosást ajánlják.
Fogyasztói ár1,650 Ft

Kiemelt Termék

univerzalis-autos-jegoldo
Jégoldó
1,390 Ft