Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj!
Kérjük várjon, engedélyezés...
×
Nincs kép beállítva

Avokádós kézkrém

Selymesen sima bőr a különleges ápoló formulának köszönhetően.
 

Az avokádó olaj, allantoin és természetes glicerin együttes használatának köszönhetően a krém villámgyorsan hidratálja, puhítja és táplálja a gyengéd és repedezett bőrt, ezzel kényelemérzetet biztosítva. Parabének nélkül. A krémben használt tartósítószer szerves savakra épül és teljesíti a szerves tartósítószerekre vonatkozó kritériumokat.
 

 • Védi a bőrt a külső hatásoktól, mint pl. széltől, alacsony és magas hőmérséklettől és száraz levegőtől, így tökéletes a téli időszakban.
 • Késlelteti a bőr öregedését, kiegyenlíti a színét, enyhíti az irritációt.
 • A krém nagyszerűen felszívódik, nem lesz tőle ragacsos a bőr.

  Avokádóolaj7 különböző vitamin (A,B,D,E,H,K, PP) forrása. Sokoldalúsága miatt a kozmetikában értékesnek számít: táplál, erősít, rugalmasít, megszünteti a bőr érdességét, regenerálja a sérült védőréteget, továbbá öregedésmegelőző és simító hatású.
   

  Allantoin - enyhíti az irritációt, segíti a regenerációs és bőrrekonstrukciós folyamatokat.
   

  Glicerin (növényi eredetű)- intenzíven hidratál, valamint megóvja a bőrt a vízveszteségtől. Képes áthatolni a bőr szarurétegén, ezért lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását a bőr mélyére.

 • Minden típusú kézbőr, különösen a kiszáradásra hajlamos és durva, irritált, érzékeny és kedvezőtlen időjárási viszonyoknak kitett kézbőr mindennapos ápolására. 75 ml

Fogyasztói ár1,790 Ft

Kiemelt Termék

univerzalis-autos-jegoldo
Jégoldó
1,390 Ft